۷ نکته اساسی در مدیریت رستوران موفق

مدت مطالعه:   10دقیقه تاریخ انتشار:   1403/02/18
دسته‌بندی:    مجله ماه ایمن
نکته کلیدی توضیح مختصر نکات مهم
تهیه لباس فرم کارکنان لباس آشپزی و فرم مخصوص برای هر بخش سفید بودن لباس آشپزها، کلاه سرآشپز متفاوت
خرید وسایل ایمنی تجهیز آشپزخانه با کپسول و جعبه کمک‌های اولیه نصب در سالن و آشپزخانه، تهویه مناسب
انتخاب سبک رستوران یکپارچه‌سازی منو، دکور و اکسسوری بر اساس سبک خاص سنتی، مدرن، ایتالیایی یا چینی
رضایت مشتری اولویت اصلی در مدیریت رستوران رسیدگی به شکایات، احترام به رژیم‌های غذایی، برخورد مناسب با مشتریان
ساده‌سازی سفارش غذا استفاده از سیستم سفارش‌گیری آنلاین و منوی دیجیتال ترکیب سفارش حضوری، تلفنی و اینترنتی
نظافت محیط و پرسنل تضمین بهداشت محیط، ظروف و ظاهر کارکنان جلوگیری از جریمه بهداشتی، جلب اعتماد مشتریان
کنترل کیفیت غذا نظارت بر مواد اولیه، طرز پخت و زمان سرو حفظ طعم، ظاهر و سلامت غذا

اگر در مدیریت رستوران تازه‌کار هستید، شروع یا ارتقای کار بسیار دلهره‌آور به‌ نظر می‌رسد. وظایف شما اغلب شامل میانجی‌گری در درگیری‌های بین کارکنان، مدیریت مشکل کاهش تعداد موجودی، برآورده‌کردن انتظارات مشتری و مهم‌تر از همه تجهیز آشپزخانه است. مواردی همچون تهیه لباس‌های فرم و بالا بردن کیفیت غذاها برای جلب رضایت مشتری، ازجمله مهم‌ترین نکات برای مدیریت رستوران هستند. اگر شما هم در مسیر کاری با سوال «چگونه رستوران را مدیریت کنم؟» مواجه شدید، این متن برای شماست. در ادامه با ۷ نکته اساسی در موفق‌ترین نوع مدیریت رستوران آشنا می‌شویم.

۱. تهیه لباس فرم برای کارمندان؛ اولین اصل در مدیریت رستوران

اولین اصل مهم برای مدیریت موفق رستوران تهیه لباس کار زنانه و مردانه است. لباس آشپزها باید سفید باشد تا در صورت مشاهده هر‌گونه آلودگی، نسبت به تمیز کردن آن اقدام کرد. بهتر است برای انتخاب لباس فرم، ابتدا کارکنان را دسته‌بندی کنید. برای نمونه رنگ لباس همه آشپزها را سفید و برای کارکنان در سالن، رنگ دیگری در نظر بگیرید. علاوه‌بر لباس، برای آشپزها باید کلاه نیز تهیه کنید. بهتر است فرم کلاه سرآشپز و مدیر سالن با دیگران متفاوت باشد تا به‌راحتی بتوان آن‌ها را تشخیص داد. می‌توانید برای خرید درست از راهنمای انتخاب لباس آشپزی استفاده کنید.

تهیه لباس‌ فرم؛ مهم‌ترین اصل در مدیریت رستوران

برای شروع این مسیر، پیشنهاد می‌کنیم مقاله راه اندازی رستوران را مطالعه کنید.

۲. خرید وسایل ایمنی؛ مهم‌ترین نکته در مدیریت رستوران

باوجوداینکه تهیه لباس اشپزی شیک و لباس فرم برای کارکنان از اهمیت بالایی در مدیریت رستوران برخوردار است، ولی نباید از تجهیز سالن و آشپزخانه با وسایل ایمنی غافل شوید. وسایلی همچون کپسول آتش‌نشانی و کیف کمک‌های اولیه از ضروری‌ترین لوازم برای هر رستوران به‌ شمار می‌رود. بهتر است برای هر سالن، یک کپسول مجزا تهیه کرده تا در‌صورت بروز هر‌گونه حادثه، به‌راحتی آتش را مهار کنید. علاوه‌بر کپسول‌ها، باید به تهویه سالن‌ها نیز توجه داشته باشید. 

به گفته سایت 7shifts:

Apply the Right Food Cost Controls
Food costs are one of your largest and most important restaurant costs to track. Not only does food cost impact your prime cost—a key performance indicator that determines profitability and is the sum of direct labor and cost of goods sold—but it helps you price your menu and remain profitable.
To keep your margins healthy, you need to implement the right food cost controls. Here are six:

  1. Track your food cost. You can’t improve what you don’t track, comprising anywhere from 25-40% of your operating costs. So, regularly calculate your plate and period cost to see how they change over time. Your plate cost is the cost of one dish, and you can calculate it using this formula: Portion Cost/Sales Price *100. Your period cost is food cost over a specified period. You can calculate it using the following formula: Food Cost/Food Price *100.”

ترجمه فارسی:

اعمال کنترل‌های صحیح هزینه غذا
هزینه‌های غذا یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین هزینه‌های رستوران هستند که باید پیگیری شوند. این هزینه‌ها نه تنها بر هزینه اصلی (prime cost) که شاخص کلیدی عملکردی است و سودآوری را تعیین می‌کند، تأثیر می‌گذارند، بلکه به شما کمک می‌کنند تا منوی خود را قیمت‌گذاری کرده و سودآور بمانید.
برای حفظ حاشیه سود سالم، باید کنترل‌های صحیح هزینه غذا را اعمال کنید. در اینجا شش مورد آورده شده است:

  1. هزینه غذای خود را پیگیری کنید. نمی‌توانید چیزی را که پیگیری نمی‌کنید، بهبود دهید. هزینه غذا بین ۲۵ تا ۴۰ درصد از هزینه‌های عملیاتی شما را تشکیل می‌دهد. بنابراین، به‌طور منظم هزینه هر بشقاب و هزینه دوره‌ای را محاسبه کنید تا ببینید چگونه در طول زمان تغییر می‌کنند. هزینه بشقاب، هزینه یک وعده غذا است و می‌توانید آن را با استفاده از فرمول زیر محاسبه کنید: هزینه سهمیه / قیمت فروش × ۱۰۰. هزینه دوره‌ای، هزینه غذا در یک دوره زمانی مشخص است و می‌توانید آن را با استفاده از فرمول زیر محاسبه کنید: هزینه غذا / قیمت غذا × ۱۰۰.

۳. انتخاب سبک، مدیریت رستوران را آسان‌تر می‌کند

یکی از نکات مهم دیگر انتخاب سبک رستوران است. شما باید یک سبک را انتخاب کنید و مدیریت همه موارد مربوط به رستوران، از تهیه منو و نوع غذاها تا نحوه دکوراسیون را براساس آن پیش ببرید. شما می‌توانید رستورانتان را در سبک‌های متفاوتی مثل ایتالیایی، مدرن، سنتی یا چینی به اجرا درآورید. به‌عنوان مدیر رستوران باید علاوه‌بر غذا، موارد دیگر همچون اکسسوری‌ها، موسیقی و موارد دیگر را بر اساس سبک رستورانتان تهیه کنید. اگر در این زمینه تجربه ندارید، بهتر است این کار را به یک متخصص بسپارید.

با‌این‌حال برای موارد جزئی‌تر مثل چکمه‌ها و لوازم نظافت نیازی به توجه به سبک رستوران نیست. خوشبختانه به دلیل مناسب بودن قیمت چکمه پلاستیکی و لوازم نظافتی دیگر شما می‌توانید این وسایل را با کیفیت بالا تهیه کنید.

۴. برای مدیریت رستوران، رضایت مشتری را اولویت قرار دهید

در نظر گرفتن رضایت مشتری اساسی‌ترین اصل در مدیریت رستوران است. از نظافت گرفته تا کیفیت غذا، همه و همه مواردی هستند که باید با دقت انجام شوند تا لبخند رضایت روی لب‌های مشتری نقش ببندد. استفاده از انواع کلاه آشپزی برای جلوگیری از ریزش مو در غذا یا تهیه تازه‌ترین مواد غذایی به شما در این راه کمک شایانی می‌کنند. علاوه‌بر این، شما با گروه‌های متعددی مواجه هستید؛ از جمله:

  • افرادی که ۱۵ دقیقه قبل از تعطیل شدن وارد رستوران می‌شوند.
  • مشتریانی که با رژیم های غذایی مختلف سفارش می‌دهند.
  • گروه‌های بزرگ مشتریان که در آخرین دقایق کاری سفارش غذا خواهند داد.
  • گروه‌های بزرگی که در روزهای شلوغ درخواست رزرو تعدادی صندلی را دارند.
  • مشتریانی که از کیفیت غذا ناراضی هستند.

شما باید پیش از هر کاری، ابتدا برای این قبیل مشتریان تدبیری بیندیشید تا در زمان رو‌به‌رو شدن با این شرایط، برخورد مناسبی داشته باشید و رضایت آن‌ها را به دست آورید.

در سایت Escoffier آمده است:

Restaurant management is all about creating a dining experience that customers will love. While all the planning and preparation you do in other aspects of the job will likely affect the customer experience, it’s important that you’re also present on the floor during service in order to interact with guests and make sure all of your planning comes together.

During service, circulate through the dining room and make yourself available to customers. Not only can this make them feel welcome, but you’ll also be there to field complaints, which may enable you to resolve potential issues in real-time. Being present also allows you to support staff and step in wherever necessary to keep things running smoothly; in order to help your staff handle their rushes, be prepared to jump behind the bar to make drinks, or head into the kitchen to expedite plates.

📌 ترجمه فارسی:
مدیریت رستوران در اصل به ایجاد تجربه‌ای لذت‌بخش برای مشتریان مربوط می‌شود. با اینکه برنامه‌ریزی و آمادگی در سایر جنبه‌های کاری بر تجربه مشتری تأثیر می‌گذارد، بسیار مهم است که در زمان سرو غذا در سالن حضور داشته باشید تا با مهمانان تعامل کنید و مطمئن شوید برنامه‌ریزی‌های شما به‌درستی اجرا می‌شود.

در زمان سرویس، در سالن رستوران حرکت کرده و در دسترس مشتریان باشید. این کار نه‌تنها باعث می‌شود آن‌ها احساس خوشامدگویی داشته باشند، بلکه به شما این امکان را می‌دهد که شکایات را سریع دریافت کرده و به‌موقع رسیدگی کنید. همچنین حضور شما موجب می‌شود که از پرسنل حمایت کرده و در صورت نیاز، در بخش‌هایی مانند بار یا آشپزخانه برای کمک وارد عمل شوید تا امور روان پیش برود.

رضایت مشتری؛ مهم‌ترین نکته در مدیریت رستوران

اطلاع از چک لیست اصول ایمنی در آشپزخانه صنعتی می‌تواند در بهبود ایمنی و کیفیت کار رستوران شما نقش کلیدی داشته باشد.

۵. ساده‌سازی سفارش غذا؛ اصلی مهم برای مدیریت بهتر رستوران

اینترنت و کسب‌وکار آنلاین در حال حاضر در هر شغلی وارد شده است. در حوزه رستوران امکان سفارش آنلاین نیز وجود دارد. شما هم به‌عنوان مدیریت رستوران باید سفارش‌گیری را علاوه‌بر مراجعه حضوری و تماس تلفنی، به‌صورت اینترنتی نیز انجام دهید. با این‌ کار هم سفارش‌های بیشتری دریافت می‌کنید و هم برای رستوران خود تبلیغ کرده‌اید. در هر صورت به‌عنوان یک مدیر باید شرایط همه مشتریان را در نظر بگیرید و بستری برای سفارش‌ دادن راحت غذا برای مشتریان خود ایجاد کنید. این کار را با  تهیه منو کاغذی و دیجیتال انجام دهید.

۶. به‌عنوان مدیر، تمیز بودن رستوران را در نظر بگیرید

تمیزی و نظافت رستوران بسیار اهمیت دارد؛ زیرا افراد تمایل دارند در یک محیط زیبا، تمیز و بدون آلودگی غذای خود را میل کنند. اگر شما مدیریت رستوران را بر عهده دارید باید همیشه آن را تمیز نگه دارید. در یک رستوران موفق، باید نظافت غذاها، سالن رستوران، میزها، ظروف و پرسنل کاملا جدی گرفته شود. اگر در هر موردی نظافت رعایت نشود، موجب از دست‌ دادن مشتریان و بدنام شدن رستوران می‌شود. 

علاوه‌بر این، با نظافت کامل رستوران، از طرف سازمان بهداشت هم مشکلی پیش نخواهد آمد. همچنین با خرید کپسول آتش نشانی و تعبیه آن‌‌ها در اطراف می‌توانید نظر مثبت سازمان بهداشت را نیز جلب کنید.

نظافت؛ اساسی‌ترین اصلی در مدیریت رستوران

در کنار مدیریت، آشنایی با مباحث کلی‌تر در حوزه ایمنی از طریق مقاله ایمنی صنعتی چیست؟ بسیار مفید خواهد بود.

۷. کنترل کیفیت غذا؛ آخرین نکته در مدیریت رستوران

پس از در نظر گرفتن بهداشت و تهیه کیف کمک های اولیه، نوبت به آخرین نکته مدیریت رستوران می‌رسد. برای اطمینان از ارائه غذاهای با‌کیفیت و مطابق با استانداردهای تعیین‌شده، باید از مراحل مختلف تهیه غذا تا سرو آن به مشتریان دقت و نظارت داشته باشید. این مراحل شامل انتخاب و تامین مواد اولیه باکیفیت، رعایت مراحل بهداشتی در آشپزخانه، اجرای دقیق و استاندارد دستورات پخت‌وپز و تامین مدت زمان مناسب برای سرو غذا به مشتریان می‌شود. 

کنترل کیفیت غذا؛ آخرین اصل در مدیریت موفق رستوران

همچنین مطالعه چک لیست ایمنی آزمایشگاه می‌تواند دیدگاه جالبی درباره رعایت استانداردها در محیط‌های پرخطر ارائه دهد.

برای مدیریت رستوران باید به جزئیات توجه کنید

در این متن با نکته مهم برای مدیریت رستوران آشنا شدیم. به‌عنوان یک مدیر خبره ابتدا باید نسبت به تهیه لباس‌های فرم، کلاه‌ و تجهیز وسایل کار اقدام کنید. پس از آن نوبت به اجرای سبک انتخابی می‌رسد. بر اساس سبک رستوران، غذاها را با تازه‌ترین مواد برای مشتری سرو کنید. البته در نظر گرفتن نظافت و کنترل کیفیت غذا نیز از نکات مهم دیگری است که باید به آن‌ها توجه کنید. در آخر یادتان باشد برای مدیریت موفق رستوران باید به جزئی‌ترین موارد نیز توجه داشته باشید. حالا نوبت شماست. آیا تجربه مدیریت یک رستوران را داشته‌اید؟ لطفا نظراتتان را با ما و کاربران عزیز دیگر به‌ اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

چگونه لباس فرم مناسب برای کارکنان رستوران انتخاب کنیم؟

لباس فرم باید بر اساس نقش کارکنان انتخاب شود؛ لباس سفید برای آشپزها، رنگ متفاوت برای سالن‌داران و استفاده از کلاه‌های مشخص برای شناسایی آسان سرآشپز یا مدیر.

چه وسایل ایمنی برای رستوران ضروری است؟

کپسول آتش‌نشانی، کیف کمک‌های اولیه، تهویه مناسب و تجهیزات ایمنی آشپزخانه از وسایل ضروری برای حفظ ایمنی کارکنان و مشتریان هستند.

انتخاب سبک رستوران چه کمکی به مدیریت می‌کند؟

انتخاب سبک (مثلاً سنتی یا مدرن) باعث می‌شود منو، دکور، موسیقی و حتی لباس کارکنان با یکدیگر هماهنگ بوده و تجربه مشتری منسجم‌تر شود.

چطور می‌توان رضایت مشتری را حفظ کرد؟

با رعایت بهداشت، سرویس‌دهی سریع، تنوع غذایی، گوش دادن به بازخورد مشتری و آموزش پرسنل برای برخورد مؤثر می‌توان رضایت مشتری را جلب کرد.

چرا سفارش‌گیری اینترنتی برای رستوران‌ها مهم است؟

افزایش دسترسی، راحتی مشتریان و تبلیغات غیرمستقیم از طریق بستر آنلاین، فروش رستوران را افزایش می‌دهد و مزیت رقابتی ایجاد می‌کند.

نظرات و دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • جانان سهرابی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    من چنتا از این نکاتی که گفتی رو قبلاً امتحان کردم برای مدیریت رستوران اما خب مدیریت آشپزخانه رستورانم یه چیز دیگه‌س، واقعاً سختی داره! این همه یجورایی درهمه رو هم دادن آدم رو خسته می‌کنه ولی خب راجب نکات، آیا انقدری که می‌گفتن، این روش های مدیریت رستوران افاقه می‌کنه؟

  • تراب محسنی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    ببین این ویژگی‌های رستوران موفق که نوشتی خیلی بکارم اومد فقط یه سوال داشتم بدونم همه جا اینطوریه که مدیریت آشپزخانه خودش به اندازه مدیریت کل رستوران سخته و زمانبره؟من همیشه فکر می‌کردم بیشتر فقط مدیریت رستوران پر استرسه، اینکه چطوری همه‌چیز رو سر وقت آماده کنن، واقعاً خسته‌کننده‌ست!

  • طناز اشرفی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    من شش ماهه تو این فضا کار می‌کنم، سیسنم سازی برای مدیریت رستوران که نوشتی دقیقاً توضیح نشده که چطور جلوی دردسر رو می‌گیره، من همیشه استرس می‌گیرم که نکنه چیزی رو جا بندازم، کسی روش موفقی داره تو این زمینه؟چی فکر کردی که نوشتیش؟

  • دنا عنایتی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    راستم می‌گفتی که وظایف مدیر سالن رستوران زیادن و همیشه هم باید مراقب همه‌چیز باشه اما تو خود این محتوا چیزی در مورد چالش‌های مدیریتی نگفتین، بپرسیم چه چالش‌های دیگه‌ای هست که آدمو تو این شغل اذیت کنه، تازه اون قسمت که می‌گن می‌تونن همه چیو درست کنن یه خورده ابهام داشت!

  • شهرزاد ماجدی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    من که تو این شرایط اقتصادی موندم چطوری با مدیریت آشپزخانه رستوران یا هر کدوم از این مسائل موفق باشم، یکی از راه‌هات این بود که روی نظم و ترتیب کار کنی ولی به نظر من با این همه تغییرات قیمت و کیفیت مواد غذایی مگه می‌تونیم کار‌مونو بچرخونیم؟از دوستان کسی روش دیگه‌ای داره که بهمون بگه؟

  • سهند دهقان ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    آخه کلاً این طور نیست که هرکی یه سیستم سازی برای مدیریت رستوران راه بندازه خودش یه مدیر موفق بشه، نه بابا باید چیزای متفاوت رو امتحان کنی تو این دنیا فقط مدیریت و برنامه‌ریزی نمی‌تونه کافی باشه باید از کارای دیگه که فکرشو نمی‌کنی هم استفاده کنی تا سرپا بمونی و پیشرفت کنی من که گیج شدم اینا راست میگن یا نه!

  • کوروش قاضی‌زاده ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    من الان دقیقاً نمی‌فهمم که باید رو کدوم بخش بیشتر تمرکز کنیم، مدیریت آشپزخانه رستوران یا وظایف مدیر سالن رستوران؟هر کدوم از اینا انگار یه دنیای جداگانه‌ست. حداقل با این همه مسئولیت که روی دوش مدیر رستوران می‌افته، آدم سردرگم می‌شه چی‌کار کنه اول، چی‌کار کنه دوم. بهتر بود که یه توضیح طولانی‌تر و جزئی‌تر داده می‌شد.

  • گلاره پارسا ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    سیستم سازی برای مدیریت رستوران بنظرم یه چیزیه که همش رو تو چند سال اخیر می‌گن، قدیما که همه‌چی دستی بود چی کار می‌کردن، مسئولینی بودن که به حرفشون گوش می‌دادیم اما الان سرچی درست حسابی نیست، راستی مدیریت رستوران چقدر بسته به منطقه‌س؟ چون تو مناطق مختلف انگار مشتریا باهم فرق دارن، یکی از دوستان می‌تونه بگه؟

  • عارف جهانگیری ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    استرس مدیریت آشپزخانه گاهی وقتا می‌تونه پدر آدمو دربیاره، راستش من این روش های مدیریت رستوران که گفته شده رو تجربه نکردم ولی خوب بلأخره باید از یه جا شروع کنم اما یه سوال اینکه ویژگی‌های رستوران موفق بیشتر تو بحث مدیریت مالی و سرمایه‌گذاریه یا تو بحث معرفی و بازاریابی؟ بعضیاشون تقسیم‌بندی مالی دارن باید پرسید چیکار می‌کنن که موفق شدن.

  • جیران نجفی ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ پاسخ دادن

    ویژگی‌های رستوران موفق که می‌گن به نظرم یه خورده قدیمی شده و دیگه پاسخگو نیست، اصلاً مدیریت رستوران هم حالا شده یه عنوان شیک و بازاریابی این شغل از خود مدیریت شاید مهم‌تر شده نمی‌دونم چطور مردم باید با این علم نادیده بتونن قیمت‌گذاری روی محصولاتشون رو درست کنن بعد هم ارتباط برقرار کنن که مشتری هم راضی باشه و هم برگرده اینجا رو خودتون چی فکر می‌کنین؟

  • آریانا حیدری ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    من که همیشه علاقه داشتم یه رستوران بزنم، این هفت نکته مدیریت رستوران موفق خیلی به دردم خورد. واقعاً نمی‌دونستم که باید به چی اولویت بدم. الان دارم فکر می‌کنم که چطور می‌تونم نکات رو عملی کنم. یکی از سوال‌هام اینه که چجوری می‌تونم محیط رستوران رو حتی با بودجه محدودم جوری طراحی کنم که مشتری‌ها جذبش بشن؟ به نظرتون تو سایتتون منابعی برای این کار دارین یا کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟ اگه تجربه مشابهی دارین لطفاً بهم بگین. نکاتی که درباره کیفیت غذا و خدمات دادین عالی بود، ولی شنیدم دیجیتال مارکتینگ هم خیلی مهمه،شما هم بهش اشاره‌ای کردین یا من جا انداختم؟

  • سپهر اکبری ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    پس بالاخره فهمیدم چرا بیشتر رستوران‌هایی که بهشون می‌رفتم موفق نمیشدن! تو یه مقاله دیگه هم خوندم که مهمون‌نوازیه خوب خیلی مهمه. سوالی که دارم اینه که برای مدیریت بهتر پرسنل، شما راهکارهایی پیشنهاد می‌دین؟ چون به نظر می‌رسه اگه پرسنل خوب عمل کنن، خیلی بر میزان فروش تأثیر می‌ذاره. توی سایتتون مقاله‌ای درباره این موضوع دارین؟ یکی از جذابیت‌های مقاله‌تون این بود که به پایداری مالی تأکید کردین تا رستوران بتونه تو رقابت باقی بمونه،من کلاً به مرحله اجرا فکر نمی‌کنم چون الان می‌خوام دقیق‌تر وضعیت رو بررسی کنم،شاید یه شعبه کوچیک راه انداختم!

  • شیدا حدادی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    خب راستش من کلی سوال دارم ولی مهمترینش اینه که این هفت نکته‌ای که گفتین در مدیریت رستوران موفق بیشتر روی کدوم قسمتشون تاکید دارین؟ راستش من خودم تازه کارم و هر چی می‌خونم فکر می‌کنم بهتره با یه برنامه‌ریزی مناسب شروع کنم. مثلاً در مورد تأمین‌کنندگان مواد غذایی چیزی نگفتین که کجا مطمئن‌تره و منصفانه‌تره؟آخه امروزه خیلی مسئله مهمیه و باید همیشه کیفیت رو تو اولویت گذاشت. استفاده از تکنولوژی‌های مدرن هم یه چیز دیگه‌س که بعضی جاها گفتن مهمه،شما چی فکر می‌کنین؟قصد دارم از اطلاعات شما بهره‌مند شم.

  • فریدون نوری ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    شیش ماهه دارم روی پروژه رستوران کار می‌کنم و الان این مطلب برام مثل یه گنجینه بود. منم دوست دارم بدونم درباره مدیریت مشتری‌ها هم حرف زدین؟ چون تو خیلی از کسب‌و‌کارا مشتری‌ها به نوع برخورد اهمیت می‌دن و تو این مطلب هم به نکات مهمی اشاره شد. نکته درباره نظارت بر کارکنان و آموزش‌های مداوم واقعا به دلم نشست. حس کردم یه پلن کامل دارم. راستی در مورد حل اختلافات داخلی کارکنان چیزی نگفتید،نظر شما چیه،بهتره چجوری مدیریت بشه؟ تو همون مقاله‌های خارجی که گفتی همچین چیزی بود؟ به نظرم این بخش مهمه تا تیم مثل ساعت کار کنه و مشتریا راضی باشن

  • دلوین غفاری ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    من دشتاشم متن رو می‌خوندم اینجوری یهو یه فکری به نظرم رسید که مثلا اگه من یه طبقاتی مخصوصمو برای رستوران بزنم که خانمیاه،یعنی کلا فقط قبول کنم بانوانمونو مشتریام باشن بعد بدونم تو شهر چقد می‌تونم زود پخش شم،ینی چطوری به جامعه رو بیارم که رستورانم کار کنه و اگه توش یه چیزای عجیب بگم که فلانی نداره و همیشه مشتریایه جدید بیارینم،حالا نمیدونم ولی اگه چیزی دست من باشه باشد شما بگید؟ ببخشید شما مگه اینو می‌فهمید؟

  • یونس صمدی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    راستی گفتین هفت نکته،ولی خب نمیارین که چیکار باید کنم مرحله اول؟ چون یه دوست دارم شروع کرده ولی یهو دیدم دیگه ادامه نداد، همش میگه این نکات خیلی کمه. اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدین که برای شروع باید به کجاها مراجعه کنم یا چه منابعی رو بخونم؟ براش جالبه که خیلی‌ها میگن مهمان‌نوازیه ولی به نظر مهم‌ترش بودجه‌بندیه درسته؟ این برام سوال شده چرا همه جا از کافه‌های کوچیک‌تر شروع کردن ولی من دوست دارم از همون اول بزرگ شروع کنم،آیا وقتشه یا باید حوصله کنم؟ مرسی!

  • رزا آزاد ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    یه چیزی که من همیشه فکر می‌کنم اینه که چقدر درسته که می‌گن دیجیتال مارکتینگ بر رستوران تأثیر داره. تو این مقاله هم اشاره‌ای بهش نشده،می‌شه بگید چرا چنین چیزی گفته نشد؟ به نظرم تو دنیای دیجیتالی امروز، اگه این نکته رو نگین ممکنه خیلی‌ها کارشون به مشکل بخوره. حالا نمی‌دونم شما تجربه‌ای از مدیریت رستوران تو دنیای دیجیتال دارین که بگین؟تجربه شخصی خودمو هم ندارم ولی دارم سعی می‌کنم یاد بگیرم. ممنون میشم اگر بتونید توضیح بدین که چه پیشنهاداتی برا دیجیتال آورده شده؟

  • جمشید کیانی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    منم مثل شما به مسأله کیفیت غذا خیلی اهمیت می‌دم. این نکته‌ای که گفتین عالی بود و منو به فکر انداخت که باید همیشه بهترین مواد رو انتخاب کنم. اما یه سوالی داشتم که تو کدوم یکی از نکات به بهتر شدن منو اشاره کردین؟آخه یه بار یه رستوران دیدم که فهرست غذاهاشو تغییر دادن و مشتریاشون خیلی کم شدن. واقعاً بهم گفتن که تغییر ناگهانی منو اصلاً خوب نیست،می‌خوام بدونم شما چه راهکارهایی پیشنهاد می‌دین که اینجور مشکلات پیش نیاد؟ تا حالا نکته مشابهی تو مطالب دیدین؟ممنون.

  • ماندانا پوریای ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    یکی از نکاتی که تو مقاله بهش اشاره شد و خیلی به دلم نشست درباره آموزش مداوم کارکنانه. تا حالا فکر می‌کردم همین که استخدامشون کردم کافیه،ولی وقتی تو این مقاله خوندم فهمیدم چقدر لازمه که همیشه بهشون اطلاعات جدید بدم. اما از دوستانم شنیدم که این آموزش‌ها باید اثرگذار باشه،اگه چیزی به نظرتون رسیده که چجوری این کار رو درست انجام بدم بدین؟ تو مقاله شما همچین اطلاعاتی بود یا باید از جاهای دیگه دنبالش بگردم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین و بگین چه چیزی بهتره.

  • فائزه عنایتی ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ پاسخ دادن

    سوال من اینه که تو این مقاله وقتی درباره رستوران و موفقیتش میخوندم،به این فکر کردم که مثلاً اگه یه رستوران تو منطقه شلوغ باز بشه چقد مهمه که حتماً بازرسای بهداشت همیشه راضی باشن،مطمئنم که بهداشت تاثیر داره ولی تو این مقاله هنوز چیزی رو یادم نمیاد که این موضوع رو گفته باشین. شاید من دقت نکردم ولی مگه این مسئله جزو نکات حیاتی نیست؟اگه واقعا چنین چیزی هست شما چه اقداماتی پیشنهاد می‌کنین؟ به‌جز نظافت،چه موارد دیگه‌ای هم باید رعایت شه که رستوران موفق بشه؟ لطف می‌کنین بگین چطور میشه این نکات رو ساده‌تر عملی کرد؟ متشکرم!

ارسال سریع

ارسال در کمتر از ۲۴ ساعت

تولید در داخل کشور

توزیع محصولات با کیفیت

بازگشت تا ۷ روز

تضمین سلامت و اصالت کالا

پرداخت آنلاین

امکان پرداخت آنی

سبدخرید

سبد خرید شما خالی است.