کفش کار

ایمنی، مهندسی، چکمه پلاستیکی و پوتین

کفش‌ کار به‌منظور محافظت از پاها در کارگاه‌های صنعتی کاربرد دارد؛ همچنین، کفش کار طبی به دلیل طراحی ارگونومیک، هنگام کار کردن احساس راحتی در پاها ایجاد می‌کند. کفش کار مهندسی با کفی ضدلغزش، مانع از لیز خوردن کارکنان در محیط‌های کارگاهی لغزنده خواهد شد.  جنس رویه کفش کار از متریال‌های گوناگون مانند چرم، پلاستیک یا جیر ساخته می‌شود. برخی از انواع کفش کار ظاهر ساده‌ای دارند و به دلیل راحتی به‌عنوان کفش کار اداری مورداستفاده قرار می‌گیرند.

کفش کار در انواع ساق کوتاه و ساق بلند تولید می‌شود. کفش کار ساق کوتاه برای استفاده در محیط‌های اداری و کارگاهی بدون خطر یا کم‌خطر مناسب است. کفش کار ساق بلند یا چکمه‌های ایمنی، بسته به جنس آن‌ها در محیط‌های مختلف کاربرد دارند. چکمه پلاستیکی به‌عنوان کفش کار در زمین‌های کشاورزی، شالیزار و کشتارگاه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد و کفش کار ساق بلند به‌عنوان کفش ایمنی مهندسی، برای کار در محیط‌های صنعتی و کارگاهی پرخطر مناسب است.

انواع کفش کار براساس معیارهای مختلف

کفش کار در مدل‌های مختلف با کاربردهای متفاوت تولید می‌شود و در تولید انواع کفش کار از متریال‌های گوناگون استفاده شده است. انواع کفش کار در مدل‌های زیر قابل‌خریداری هستند:

  • کفش کار ایمنی
  • کفش کار مهندسی
  • کفش کار ساق بلند

کفش کار ساق بلند در مدل‌های چکمه پلاستیکی و پوتین ایمنی تولید می‌شوند. بهترین کفش کار را باید براساس نوع آن متناسب با شغل و هدف استفاده خود انتخاب کنید. علاوه‌بر این، کفش کار از نظر جنس رویه و زیره کفش در دسته‌بندی‌های مختلف قرار می‌گیرد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

انواع کفش کار بر اساس جنس رویه

برای تولید رویه کفش کار از متریال‌های مختلف استفاده می‌شود و هرکدام برای استفاده در یک محیط کاری مناسب هستند. ازجمله پرکاربردترین انواع رویه برای تولید کفش کار زنانه و مردانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کفش کار با رویه چرم طبیعی یا مصنوعی: مقاوم در برابر نفوذ آب و مایعات – قابل‌استفاده در محیط‌های کاری مختلف
  • کفش کار با رویه پلاستیکی: مقاوم در برابر مواد شیمیایی، آب، رطوبت و عایق جریان الکتریسیته
  • کفش کار با رویه جیر: قابلیت تنفس بالا و مناسب برای محیط‌های کاری نیمه‌صنعتی و کم‌خطر
  • کفش کار با رویه پارچه‌ای: مناسب برای محیط‌های کاری کم‌خطر بدون رطوبت مانند اداره‌ها و کارگاه‌های اتوماتیک
  • کفش کار با رویه پلی‌اورتان (PU) یا PVC: مقاومت بالا در برابر رطوبت، روغن و مواد شیمیایی – مناسب برای محیط‌های صنعتی و کارگاه‌های شیمیایی

در نظر داشته باشید که  برای خرید کفش ایمنی طبی نوع رویه آن را حتما متناسب با شرایط محیط کار انتخاب کنید که آسیب رسیدن به پاها را به حداقل برسانید. اگر دوام کفش برای شما اهمیت دارد، کفش کار طبی چرمی و PU ازجمله محکم‌ترین رویه‌های استفاده‌شده در کفش کار هستند.

انواع کفش کار بر اساس جنس کفی (زیره)

انواع کفش کار براساس جنس کفی کفش برای موارد مختلفی طراحی شده‌اند و هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. ازجمله انواع جنس زیره برای کفش کار می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • کفی چرمی: مناسب برای محیط‌های کاری نیمه‌سنگین و سبک که به دوام بالای کفش نیاز دارند.
  • کفی پلی‌اورتان (PU): مناسب برای محیط‌های صنعتی و کارخانه‌ها که نیاز به مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و فرسایش دارند.
  • کفی PVC (پلی‌وینیل کلراید): مناسب برای کار در محیط‌های مرطوب، کثیف و خشن مانند ساخت و ساز، کشاورزی و فعالیت‌های صنعتی که به کفش‌هایی مقاوم در برابر آب و مواد شیمیایی نیاز دارند.
  • کفی TPU (پلی‌اورتان ترموپلاستیک): مناسب برای محیط‌های کاری سنگین و خشن که استفاده از کفش کار با مقاومت بالا در برابر فرسایش، لغزندگی زمین با روغن و مواد شیمیایی موردنیاز است.
  • کفی نوکاپ یا فولادی: برای محافظت از پا در محیط‌های کاری که احتمال نفوذ مواد تیز و برنده به کف پا وجود دارد، مناسب است.

در محیط‌هایی که کارگران با الکتریسیته و جریان برق سروکار دارند، باید از کفش کار با کفه پلاستیکی و عایق جریان برق استفاده کنند. توجه داشته باشید که کفش جوشکاری نیز باید در برابر جریان الکتریکی، حرارت و جرقه‌های آتش مقاوم باشد.

ویژگی‌های کفش کار استاندارد

با وجود تنوع بالای انواع کفش کار، همه آن‌ها برای استفاده مناسب نیستند. برخی از ویژگی‌های کلیدی کفش کار استاندارد باید به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نوک فولادی یا کامپوزیتی: این نوک‌ها برای محافظت از انگشتان پا در برابر فشار یا ضربه‌های سنگین طراحی شده‌اند. علاوه‌بر نوک فولادی، از نوک کامپوزیتی نیز در کفش کار استفاده می‌شود. نوک‌های کامپوزیتی سبک‌تر هستند و عایق حرارت و برق محسوب می‌شوند.
  • کفی مقاوم: کفی کفش کار باید در برابر نفوذ مواد تیز و برنده مقاوم باشد تا پا در برابر شیشه، میخ و سایر موارد محافظت شود.
  • ضدلغزش: کفی‌های ضدلغزش در کفش کار مهندسی برای افزایش ایمنی در محیط‌های لغزنده مانند محیط‌های صنعتی که با روغن و مایعات سروکار دارند، ضروری هستند.
  • مقاومت در برابر آب: برای کار در محیط‌های مرطوب یا فضای باز، کفش کار ضد‌آب یا آبگریز به حفظ خشکی پاها کمک می‌کنند.
  • مقاومت در برابر حرارت و برق: بعضی از انواع کفش کار متناسب با کاربرد آن‌ها برای محافظت در برابر حرارت بالا یا جلوگیری از عبور جریان الکتریکی طراحی شده‌اند.

برای خرید کفش ایمنی عایق برق، حتما به جنس رویه و کفی آن دقت کنید. کفش‌هایی با کفه پلاستیکی در انواع مختلف، بهترین گزینه برای کار در کارگاه‌های صنعتی با احتمال خطر برق‌گرفتگی هستند.

مزایای استفاده از کفش کار

استفاده از کفش کار مناسب مزایای متعددی برای ایمنی و راحتی کاربران در محیط‌های کاری مختلف فراهم می‌کند. در اینجا برخی از مزایای اصلی آورده شده است:

  • محافظت از پا: شاید مهم‌ترین مزیت استفاده از کفش کار، محافظت از پا در برابر آسیب‌های فیزیکی مانند سقوط اشیاء سنگین، نفوذ مواد تیز و برنده، تماس با مواد داغ یا شیمیایی خطرناک و خطرات الکتریکی باشد.
  • پیشگیری از لغزش و افتادن: کفش‌های کار با کفی‌های ضد‌لغزش به کاهش خطر لیز خوردن و افتادن در محیط‌های کاری لغزنده کمک می‌کنند که این خود از بسیاری از آسیب‌های شایع در محل کار جلوگیری می‌کند.
  • حمایت از ساختار پا: بسیاری از انواع کفش کار از قوس و کف پا پشتیبانی می‌کنند و به کاهش خستگی و دردهای مرتبط با ایستادن یا راه رفتن طولانی مدت کمک می‌کنند.
  • راحتی و بهره‌وری بیشتر: کفش کار با فراهم آوردن راحتی و حمایت لازم به افزایش بهره‌وری کارکنان کمک می‌کنند؛ زیرا کارکنانی که احساس راحتی بیشتری دارند، معمولاً تمرکز و کارایی بهتری دارند.
  • طول عمر و دوام: کفش‌های کار معمولا از مواد مقاوم و با‌کیفیت ساخته شده‌اند که به معنای دوام بیشتر و نیاز کمتر به تعویض مداوم آن‌ها است.
  • رعایت استانداردهای ایمنی: در بسیاری از مشاغل، استفاده از کفش کار مطابق با استانداردهای خاصی از ایمنی الزامی است. استفاده از کفش کار مناسب اطمینان حاصل می‌کند که کارکنان و کارفرمایان قوانین و مقررات مربوط به ایمنی را رعایت می‌کنند.

انتخاب کفش کار مناسب با‌توجه‌به محیط کار و خطرات مربوطه اهمیت دارد و به‌طور‌قابل‌توجهی به حفظ سلامت و ایمنی کارکنان در محیط‌های کاری مختلف کمک کند؛ به‌عنوان مثال استفاده از چکمه پلاستیکی برای باغبان‌ها، کشاورزان، شالی‌کاران، نیروهای خدمات شهری و افراد مشغول در صنایع غذایی، دامپروری و کارواش‌ها امری ضروری است و یک استاندارد ایمنی محسوب می‌شود.

نکات مهم هنگام خرید کفش کار

برای اینکه یک کفش کار با‌کیفیت بخرید، باید به نکات مختلفی دقت کنید. اولین موضوعی که باید به آن توجه شود انتخاب کفش کار متناسب با نیازهای شغلی و محیط کار است؛ بنابراین کفش کار را براساس استفاده خود خریداری کنید. بر همین اساس، ازجمله مهم‌ترین مواردی که هنگام خرید کفش کار باید به آن توجه کرد، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • جنس رویه و کفی کفش کار
  • سایز کفش کار
  • طراحی ارگونومیک کفش کار طبی
  • قیمت کفش کار

قیمت کفش کار به برند و کشور سازنده آن بستگی دارد. در همین صفحه از فروشگاه ماه ایمن انواع کفش کار در دسته‌بندی‌های کفش ایمنی، کفش ایمنی مهندسی، چکمه پلاستیکی و پوتین ایمنی قابل‌خریداری هستند. با بررسی محصولات، بهترین کفش کار را متناسب با نیاز خود و شرایط کاری سفارش دهید. سفارش‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن به سراسر ایران ارسال می‌شوند.

< class='text-bold faq-title'>سوالات متداول
کفش کار نسوز چه ویژگی‌هایی دارد؟ 

این کفش که تحمل گرمای بالای 150 درجه سانتی‌گراد را دارد. این کفش‌ها معمولا برای آتش‌نشان‌ها، تراشکارها و افرادی که در محیطی با دمای بالا کار می‌کنند مناسب است.

محبوب‌ترین کفش های کار از چه برندهایی هستند؟ 

از محبوب‌ترین برندهای کفش کار می‌توان به کفش کار کاترپیلار، تیم برلند، کفش کار کلارک، کفش کار پایارا، پدیده و میداس اشاره کرد.

قیمت کفش کار اصل و باکیفیت چقدر است؟ 

به‌طورکلی بازه قیمت کفش کار ایمنی اصل در بازار بین بازه یک میلیون تا 1.200.000 هزار تومان قرار دارد. توجه داشته باشید که به‌دلیل نوسان بازار، قیمت‌ها دچار تغییر می‌شوند و ثابت نیستند.

ارسال سریع

ارسال در کمتر از ۲۴ ساعت

تولید در داخل کشور

توزیع محصولات با کیفیت

بازگشت تا ۷ روز

تضمین سلامت و اصالت کالا

پرداخت آنلاین

امکان پرداخت آنی

سبدخرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.